Meteen naar de inhoud

Rechtzaak SWM / Djame Masjid Taibah

Assalaamu alaikum wa rahmatoellahi wa barakatoehoe.

Zoals u weet is er sinds oktober 2021 discussie ontstaan over de bestuurssamenstelling. Hierover is er nu een vonnis uitgesproken waaruit is voortgekomen Hakiem Kariman en Afsal Gaffar geen bestuur meer zijn.

De heren Kariman (Hakiem) en Gaffar (Afsal) vertegenwoordigen de stichting niet en zijn niet bevoegd om namens de stichting handelingen te verrichten. Zij zijn geen bestuursleden sinds eind 2021. Wij zijn bezig de exacte gevolgen hiervan in kaart te brengen.

Ze mogen zich niet voordoen als bestuurders van Djame Masjid Taibah en Stichting Welzijn voor Moslims in Nederland (SWM) en handelen namens de Djame Masjid Taibah en Stichting Welzijn voor Moslims in Nederland. Zij mogen ook niet collecteren op naam van Djame Masjid Taibah, ook niet via twm. Ze zijn niet bevoegd om namens Stichting Welzijn voor Moslims in Nederland te collecteren omdat zij deze gelden niet aan Stichting Welzijn voor Moslims in Nederland overdragen.

Onderdeel van het bestuur zijn Bhai Asief sahebdin, Haji Abdulsattar Hausil, Haji Isaac Bakshi, Haji Nasierkhan Mohammedjar, Haji Zahied Nanhekhan, Haji Faziel Sahebdin, Bhai Riezwan Basarat en Faraaz Sahebdin. Wij zijn beschikbaar voor vragen. Indien u het vonnis wilt inzien dan kan dat op verzoek.

De tegenpartij heeft u beladen met berichten, berichten waarvan de waarheid betwist kan worden.

Er is veel schade ontstaan. Insha Allah zullen wij gezamenlijk Djame Masjid Taibah weer opbouwen en laten floreren. Wij willen u bedanken voor de rust en de Sabr welke u heeft opgebracht. Met uw Dua en steun kunnen en zullen we insha Allah de schade herstellen. Wel willen wij u nogmaals waarschuwen, er zijn stichtingen en personen die uit naam van Djame Masjid Taibah collecteren. Deze stichtingen en personen wekken de indruk dat uw gift ten goede zal komen aan Djame Masjid taibah. Dit is niet waar, dit zijn onwaarheden. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, kunt u altijd terecht bij 1 van de bestuursleden.

Op dit moment zijn we druk bezig met het herstellen van de algemene zaken en in het bijzonder de bereikbaarheid van de Djame Masjid Taibah. U kunt ons bereiken middels ons mobiele telefoonnummer:  0620778866 en E-mailadres: info@masdjidtaibah.nl

Wij danken u voor uw aandacht, Jazakallah Khair!

Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe.